AEX heeft ook vandaag weerstand op 600 punten!

Geplaastst op 29 november 2019
team-beursfoon

09.15 uur

Goedemorgen, de AEX staat op 598.04, een winst van 0.04% en ook de andere beurzen in Europa openen vrijwel vlak op deze black Friday. Er was geen handelen op Wall Street vanwege Thanksgiving en vandaag is er halve handelsdag in New York door Black Friday.

Er is meer optimisme over de handelsbesprekingen tussen de VS en China. Trump zei dinsdagavond dat een deal aanstaande is. Verder zouden de Amerikaanse minister van financiën Steven Mnuchin en handelsgezant Robert Lighthizer zijn uitgenodigd voor een handelsoverleg in Beijing.

De bouwers staan weer in het groen, BAM staat nu 2% hoger. Het kabinet is van plan om de zogenoemde PFAS-norm te verhogen zodat veel bouw- en baggerprojecten weer opgestart kunnen worden. Dit meldden diverse media donderdagavond, waaronder NOS en RTL Nieuws. De officiële aankondiging volgt vermoedelijk vandaag.
De euro noteerde op 1,1008 dollar. De AEX heeft weerstand op 598 en 601 en steun is er op 595 en 593 punten. Op dag basis is het signaal nu neutraal voor de optiehandel, een dip naar de zone 593 a 588 zou weer nieuwe koopkansen kunnen geven. Ons einde jaars koersdoel is en blijft AEX 609.

Krijg je toegang tot meerdere winstgevende algoritmes met een bewezen trackrecord!

Start vandaag nog met handelen op basis van algoritmes. 24 maanden voor slechts €1000,-

Abonneren