AEX zakt wat terug naar steun! Chat mee om 12 uur

Geplaastst op 28 november 2019
team-beursfoon

09.15 uur

Goedemorgen, de AEX staat op 596.94, een verlies van 0.24% en ook de andere beurzen in Europa openen iets lager, ondanks nieuwe records voor de S&P 500, Dow Jones index en Nasdaq. Vandaag vindt er geen handel plaats op Wall Street vanwege Thanksgiving en vrijdag is sprake van een verkorte handelsdag in New York door Black Friday. Beleggers reageerden positief op het laatste nieuws rond de handelsbesprekingen tussen de Verenigde Staten en China. Beleggers rekenen erop dat de deal wordt ondertekend voor er half december nieuwe importtarieven gaan gelden op bepaalde Chinese goederen.

Aandelen van retailers als Walmart, Amazon.com, Alibaba en Best Buy sloten verdeeld in aanloop naar Thanksgiving en Black Friday en hier in Nederland hebben we Bol.com dat onderdeel is van Ahold Delhaize.

De euro noteerde op 1,1018 dollar. De AEX heeft weerstand op 598 en 601 en steun is er op 595 en 593 punten. Op dag basis is het signaal nu neutraal voor de optiehandel. Ons einde jaars koersdoel is en blijft AEX 609. Heet u een vraag over de AEX, uw eigen aandelen, stel deze om 12 uur tijdens de chatsessie. Klik hier en chat mee!

Krijg je toegang tot meerdere winstgevende algoritmes met een bewezen trackrecord!

Start vandaag nog met handelen op basis van algoritmes. 24 maanden voor slechts €1000,-

Abonneren